fbpx
 
 
 

Finnes Gud?Mennesker har i all tid stort sett trodd på en eller annen form for høyere makt og satt sin lit til denne makten. Med teknologiens framsteg er vi blitt for opptatt med verden til å reflektere over universets opphav. Det vil allikevel ikke få spørsmålet til å forsvinne; finnes det virkelig en Gud?

I all tid har folk hatt forskjellige meninger om Gud. Mange har trodd ting om Gud som strider med sunn fornuft, noe som i vår tid har ført til at mange totalt har avvist konseptet om at det finnes en skaper av universet. Derfor er det viktig å forstå Skaperens natur etter å ha vurdert det viktige spørsmålet om det finnes en Gud.

Er vi her for berømmelse og rikdom? Er hensikten med vår eksistens å få seg en partner og få barn? Er ikke livet mer enn å søke de ting som midlertidig gir oss opplevelsen av glede? Dette er spørsmål en må reflektere over. Livet er sannelig ikke bare en lek eller tidsfordriv. For å forstå meningen med livet er det nødvendig at du først anerkjenner at det finnes en skaper av dette universet. Om du har noen tvil om Skaperens eksistens, eller om noe er uklart, må du først finne ut om det finnes en Gud.

0
Delinger

Liker du artikkelen?

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

0
Delinger